DESPRE NOI

Credem că, pentru îmbunătățirea calității vieții, ar trebui să ne întoarcem la natură. Soluțiile noastre pentru sănătate conțin substanțe naturale de cea mai bună calitate, validate științific, concepute pentru a ne hrăni corpul și mintea.  

Suntem conștienți de faptul că nu este suficient să folosim doar suplimentele alimentare pentru a obține o schimbare completă. De asemenea, știm că fiecare dintre noi este unic. Fiecare se află în diverse etape ale vieții și avem stiluri de viață foarte diferite. De aceea, credem că este esențial să avem o abordare individuală față de clienții noștri. Prin urmare, oferim suport complet pentru o viață lungă, sănătoasă, activă și fericită.

Te susținem la fiecare pas 

Slimmium a fost fondată din convingerea noastră comună asupra puterii naturii și din dorința sinceră de a-i ajuta pe ceilalți să trăiască o viață cât mai bună. Am identificat nevoia unor produse pentru slăbire care să depășească soluțiile rapide și abordările nesustenabile.

De aceea am decis să creăm un brand care să ofere o abordare holistică pentru persoanele aflate în diverse etape ale vieții și cu stiluri de viață diferite. Scopul nostru este de a insufla o schimbare sănătoasă celor care caută modalități mai bune de a-și gestiona greutatea și de a-și îmbunătăți starea generală prin suplimente naturale, fundamentate științific.

Excelența în care poți avea încredere

image

Sănătatea și bunăstarea ta sunt prioritatea noastră și ne străduim să identificăm provocările cu care se confruntă persoanele care încearcă să slăbească, luând în considerare nevoile și obiectivele specifice ale clienților noștri.

Pentru a oferi soluții eficiente, căutăm cele mai bune și mai eficiente ingrediente. Procesul nostru de cercetare este amplu, deoarece studiem în profunzime cele mai recente descoperiri științifice și studii clinice pentru a ne asigura că formulele noastre dau rezultate. O atenție deosebită este acordată dozajelor, formulelor și efectelor sinergice pentru a asigura eficacitatea optimă.

Calitatea este piatra de temelie a brandului nostru, așa că ne procurăm toate ingredientele de la furnizori de încredere și de bună reputație, care împărtășesc același angajament pentru excelență. În plus, fiecare dintre produsele noastre este fabricat într-o unitate farmaceutică de ultimă generație din UE, care respectă standardele GMP și HACCP.

Investim continuu în dezvoltare și testare pentru a oferi suplimente sigure și de înaltă calitate în care poți avea încredere!

Susținut de experți

Pe lângă furnizarea suplimentelor premium, oferim soluții complete pentru un stil de viață sănătos. De la consultanță în domeniul nutriției și programe personalizate până la sfaturi și informații gratuite despre un stil de viață sănătos, te putem sprijini în fiecare etapă a parcursului tău de slăbire. 

Părerile experților în sănătate și nutriție au un rol valoros în elaborarea produselor noastre și a fost un privilegiu să lucrăm cu ei.   

“Am fost martor la impactul pozitiv pe care produsele Slimmium l-au avut asupra multor clienți ai mei și le recomand cu căldură tuturor celor care au nevoie de sprijin și motivație suplimentară în procesul de pierdere în greutate.

Când încerci să slăbești, nu există o metodă universală. Slimmium depune o muncă extraordinară pentru a oferi suplimente de slăbire concepute pentru persoane cu stiluri de viață diferite.

Gama SlimLibrium este exemplul perfect de produse adaptate nevoilor specifice fiecărui individ. Aceasta este concepută pentru a remedia diferitele dezechilibre hormonale care împiedică progresul în procesul de slăbire."

— Tamara Jakopič, dietetician

image

Apreciat de sute de mii de persoane

Cu o experiență de peste 15 ani în producția de suplimente alimentare, am ajuns la peste 1.300.000 de clienți mulțumiți în toată Europa!

De-a lungul acestor ani, am dezvoltat peste 120 de produse disponibile pe piață în aproape 15 țări.

Când alegi Slimmium, nu alegi doar un produs. Devii parte a unei comunități de oameni care urmează același drum ca tine.

Descoperă comunitatea noastră online, unde ne ajutăm și ne motivăm reciproc! Este un loc în care poți împărtăși povești, găsești inspirație și te conectezi cu oameni cu aceleași idei, care înțeleg aspectele pozitive și negative ale demersului de a slăbi. Credem în puterea susținerii și ne angajăm să creăm un mediu pozitiv și cuprinzător în care toată lumea se simte binevenită și încurajată!

image

“Sunt într-o formă bună și am corpul unei persoane de treizeci și ceva de ani, deși am trecut de 40 de ani. Datorită pachetului ADIO, Kilograme! de 30 de zile, pentru prima dată în viața mea sunt bine hidratată și consum suficiente fibre, ceea ce contribuie la obținerea pielii frumoase, a unui metabolism echilibrat și a unei stări generale de bine. Sunt recunoscătoare pentru totdeauna Slimmium. Fără produsele lor călătoria ar fi fost mult mai dificilă!"

— Nika

“Am început să folosesc AdipoSlim* având clar în minte obiectivele mele de slăbire. Rezultatele au fost vizibile foarte repede! M-am cântărit după doar o săptămână și am observat deja o îmbunătățire! Pe lângă scăderea în greutate, una din marile schimbări a fost starea mea de spirit. Mă simt mult mai bine și am mult mai multă energie în fiecare zi. Chiar și pielea mi s-a îmbunătățit! Primesc o mulțime de complimente și oamenii mă întreabă cum am reușit.“

— Zdenek

*Clientul a folosit o versiune anterioară a acestui produs. Încearcă acum noua versiune îmbunătățită!

image

Suntem onorați de nenumăratele succese și transformări realizate cu ajutorul produselor și sprijinului nostru. Fiecare etapă și realizare ne validează obiectivul și ne inspiră să mergem mai departe!

 

CONTACT:

Sensilab d.o.o, Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, membru al Sensilab S.A. Luxembourg

Cod fiscal: 2113732000, ID TVA : 291 5435 91