8 moduri de a scăpa de grăsimea de pe coapse

Te-ai săturat să te stresezi în mod constant din cauza grăsimii de pe coapse și a iritațiilor în zilele călduroase? Chiar te înțelegem. Multe femei se confruntă cu provocarea de a face față disconfortului provocat de iritații. Înțelegerea cauzelor care stau la baza acestora poate ajuta la preluarea controlului asupra propriului corp și la eliminarea problemelor.

image

În acest articol, te vom ajuta să înțelegi care sunt cauzele grăsimii de pe coapse și cum să o dizolvi cu succes.  

Hormonii sunt cauza grăsimii de pe coapse?

Hormonii joacă un rol esențial în reglarea greutății și a distribuției grăsimilor în organism. Dintre hormonii care cauzează acumularea de grăsime în zonele afectate, adevăratul vinovat este estrogenul. Acest hormon feminin determină o creștere a numărului de celule adipoase, ceea ce duce la formarea depozitelor de grăsime în jurul coapselor.

Modificările hormonale din timpul pubertății, sarcinii și menopauzei pot duce la distribuirea grăsimii pe coapse. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, dezechilibrele hormonale comune fac și mai dificilă îndepărtarea grăsimii de pe coapse.  

Sedentarismul și răspândirea grăsimii pe coapse

Unul dintre principalele motive pentru kilogramele în plus la femei, în special grăsimea de pe coapse, este statul la birou sau un stil de viață sedentar. Lucrul la birou este un standard în zilele noastre, astfel încât multe femei sunt nevoite să stea multe ore în timpul zilei de lucru.

Această inevitabilă lipsă de activitate fizică duce la creșterea în greutate și la acumularea de grăsime la nivelul coapselor. Statul pe scaun determină organismul să ardă puține calorii, adică mai puține calorii decât în mod normal. 

Cauze genetice

Când vine vorba de gestionarea greutății, genetica joacă, de asemenea, un rol esențial. Unele femei au o predispoziție genetică de a acumula exces de grăsime în anumite zone, inclusiv la nivelul coapselor. 

Dar avem vești bune dacă provii dintr-o familie cu antecedente privind excesul de grăsime pe coapse și iritații. Nu doar genetica este cauza. Chiar dacă există o predispoziție genetică, alegerile și obiceiurile tale privind stilul de viață pot șterge istoricul familial nedorit legat de grăsimea de pe coapse.

8 sfaturi actuale pentru arderea grăsimii de pe coapse

Este posibil să te confrunți cu unele provocări atunci când încerci să slăbești în zonele vizate. Dar nicio provocare nu este prea dificilă pentru a fi depășită. O strategie care ți se potrivește te poate ajuta să obții coapsele dorite.
Iată 8 sfaturi în trend în acest moment: 

  • Apă caldă cu lămâie și turmeric: bea această apă în fiecare dimineață pe stomacul gol pentru a da un impuls metabolismului și pentru a arde grăsimile. Când simți o ușoară senzație de arsură pe limbă, imaginează-ți cât de mult acționează asupra topirii grăsimilor!

  • Învelește-ți coapsele și abdomenul în folie alimentară: când te plimbi în aer liber sau faci exerciții fizice în sufragerie, înfășoară-ți coapsele și abdomenul în folie alimentară. Acest truc creează mediul perfect pentru arderea grăsimilor: uită-te la folie după activitate! Progresul se vede imediat, deoarece corpul este picurat de transpirație.

  • Ascunde alimentele provocatoare: dacă ai în casă alimente cărora nu le poți rezista, vei mânca mai mult din ele! Așa că elimină-le sau roagă-ți partenerul să le ascundă - departe de ochii, departe de mintea ta. Vei fi surprinsă cât de ușor este să reduci caloriile în acest fel!

  • Ia un fitball la serviciu: în loc să stai pe scaun toată ziua și să te simți inconfortabil din cauza burții și a coapselor, ia un fitball la serviciu. Statul pe o minge de exerciții îți poate corecta postura și îți poate antrena mușchii abdominali și ai picioarelor în timp ce lucrezi.

  • Dormi suficient: igiena somnului este cheia arderii grăsimilor. A dormi mai puțin de opt ore pe noapte determină consumul mult mai mare de alimente, deoarece nu ai energie! O femeie ar trebui să doarmă cel puțin șapte până la nouă ore pe noapte.

  • Dormi într-o cameră mai rece: redu temperatura din dormitor la cel puțin 18°C pentru a introduce corpul în starea de termogeneză. O temperatură mai scăzută determină arderea mai multor calorii în timpul somnului pentru a menține căldura într-o cameră mai răcoroasă.

  • Activitate în timpul săptămânii de lucru: pentru a rupe rutina unui stil de viață sedentar, încearcă să aplici câteva trucuri pentru a te menține activă chiar și în timpul săptămânii de lucru: dacă este posibil, mergi pe jos sau cu bicicleta la serviciu, fă o plimbare rapidă în pauze sau parchează mai departe de locul de muncă pentru a face mai mulți pași.

  • Optează pentru un ajutor natural: deși arderea grăsimilor în mod țintit este mult mai dificilă decât pierderea totală a kilogramelor, un supliment natural pentru modelarea coapselor și a taliei pe bază de alge marine wakame te poate ajuta să reușești. Pigmentul din această algă stimulează termogeneza și ajută la arderea mai eficientă a grăsimilor cu doar două capsule pe zi.

Cu alge marine și frunze de viță de vie roșie, coapsele tale nu se vor mai atinge vreodată

Oamenii de știință și nutriționiștii de la Slimmium au dezvoltat soluția perfectă pentru modelarea acelor zone încăpățânate: Waist & Leg Slimmer XXL cu alge marine wakame și VinOleaf™.

Datorită acțiunii lor de slăbire 2-în-1, aceste capsule de ardere a grăsimilor vizează în mod specific grăsimea de pe abdomen, coapse și talie!

Efectele dovedite științific ale algei wakame ajută la declanșarea termogenezei datorită pigmentului său numit fucoxantină. Un studiu clinic a arătat aceste rezultate în doar 4 săptămâni 

  • reducerea grăsimii abdominale cu până la 16,3*%
  • reducerea grăsimii totale cu până la 3,9*%.

Pe lângă efectele de ardere a grăsimilor ale algei wakame, extractul patentat de frunze de viță de vie roșie VinOleaf™ ajută la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul picioarelor, la reducerea umflăturilor și la ameliorarea senzației de picioare obosite și grele

Este combinația perfectă de ingrediente pentru a obține coapsele visate!

Cu doar 2 capsule pe zi, poți avea, în sfârșit, picioarele tonifiate și subțiri pe care ți le-ai dorit întotdeauna.

Poate că te-ai născut cu genele grăsimii de pe coapse, dar cu Waist & Leg Slimmer XXL, genetica nu are nicio șansă. Vara ta sigură și fără griji începe astăzi.

Surse:

Hitoe S., Shimoda H. Seaweed Fucoxanthin Supplementation Improves Obesity Parameters in Mildly Obese Japanese Subjects. Functional Foods in Health and Disease 2017; 7(4); 246-262 

Produse pentru tine

ARZĂTOR DE GRĂSIME ABDOMINALĂ
-67%
Preț special 139,00  RON Preț obișnuit 417,00  RON
Vezi produsul
REZULTATE RAPIDE
-60%
Preț special 79,00  RON Preț obișnuit 197,56  RON
Vezi produsul