De ce nu dispare celulita?

Și tu ai piele cu aspect de portocală pe șolduri, coapse sau fese? Nu ești singură, 80-90% dintre femei suferă la un moment dat în viață de celulită.

image

Cele mai comune zone unde apare celulita sunt: șoldurile, coapsele, abdomen, fese și sâni.

Ce cauzează celulita?

Celulita este o acumulare de grăsime și toxine la nivel subcutanat. Unele femei sunt mai predispuse la apariția celulitei comparativ cu altele, în funcție de moștenirea genetică, stilul de viață sau vârstă.

Cremele și gelurile anticelulitice comune funcționează?

Unele creme sau geluri pot îmbunătăți temporar aspectul pielii, dar celulita nu va dispărea, celulele grase continuă să existe sub piele.

Un ingredient comun care funcționează cu adevărat în reducerea celulitei este cofeina. Cofeina crește fulxul sanguin la nivelul pielii și acționează ca diuretic și detoxifiant.

O dietă sănătoasă și echilibrată este foarte importantă a pentru elimina celulita și bineînețeles pentru a ne menține o greutate normală. Încearcă să elimini din alimentație produsele procesate și cu conținut ridicat de zahăr, acestea favorizează acumularea de toxine și grăsime în organism. Îți recomandăm să crești aportul de fibre de calitate și să te hidratezi suficient. Ține-te cât mai departe de alcool și țigări.

Sensilab a pregătit Booty Gel, gel îmbogățit cu garcinia cambogia și conținut de cofeină: arde grăsimile din locurile problematice și reduce vizibil celulita