Cum să stabilești obiective de slăbire care să asigure succesul, nu eșecul

Poate că ai auzit expresia "dacă nu reușești să plănuiești, plănuiești să eșuezi", iar când vine vorba de slăbire, acest lucru nu poate fi mai adevărat. Este de fapt motivul numărul unu pentru care majoritatea persoanelor dau greș atunci când încearcă să slăbească eficient. 

Citește în continuare pentru a descoperi cele 5 sfaturi despre cum să-ți stabilești obiective de slăbire care te vor pregăti pentru succes! 

Setting weight loss goals that ensure success

Adevăratul motiv pentru care nu poți ajunge la greutatea ideală

Indiferent de dieta sau de programul de exerciții fizice pe care alegi să le urmezi, dacă nu se aliniază cu tine sau cu stilul tău de viață, cel mai probabil îți va fi greu să le respecți și nu vei slăbi pe termen lung. S-ar putea să slăbești puțin la început, dar să te îngrași de două ori mai mult odată ce nu mai poți ține pasul cu regimul. 

Atunci când stabilești obiective de slăbire, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să țintești prea sus, prea devreme. Deși este firesc să îți dorești rezultate rapide, acestea pur și simplu nu sunt realiste și sunt rețeta pentru dezamăgire. 

Deși poate că a fost ușor să dai jos 5 kilograme când aveai 20 de ani, probabil că organismul tău nu mai poate face acest lucru atât de repede. Iar dacă nu ești obișnuită cu cardio, o alergare de 5 km în fiecare zi nu va fi fezabilă. S-ar putea să ardă calorii, dar cel mai probabil vei fi epuizată și vei renunța până în a treia zi

Același lucru este valabil și pentru dietele foarte restrictive. S-ar putea să te simți bine în prima săptămână și chiar să vezi unele rezultate. Dar corpul tău va avea mai multă poftă de mâncare ca niciodată, ceea ce va duce cu siguranță la redobândirea întregii greutăți și poate chiar mai mult. 

Merită să menționăm aici că nu toate planurile alimentare sunt pentru toată lumea. O anumită dietă ar putea face minuni pentru o persoană, dar nu înseamnă că este potrivită și pentru tine, mai ales pe termen lung. Iar atunci când vrei să îți modelezi corpul, succesul pe termen lung este ceea ce ar trebui să urmărești. 

Găsirea unui plan de slăbire care să se potrivească programului tău este esențială aici! Urmarea unui regim identic cu cel al unei persoane mai tinere, cu tot timpul liber din lume, poate duce la frustrare. Și probabil că vei renunța cu totul la plan. Pur și simplu nu este sustenabil atunci când ai un loc de muncă la birou, copii acasă sau corpul tău nu funcționează optim pentru a putea slăbi. 

Progresul lent și constant este mai important decât schimbările rapide atunci când vine vorba de succesul pe termen lung! 

Nu te concentra pe cifrele de pe cântar!

Când vorbim despre slăbire, nu este vorba doar despre pierderea de kilograme; este vorba de mult mai mult. Imaginează-ți că ai o energie nelimitată pentru a face față sarcinilor zilnice, că ai un sentiment de încredere de neclintit și că îți dai seama că ai puterea de a cuceri orice îți iese în cale. 

Concentrându-te pe aceste obiective, nu numai că vei pierde din grăsime, dar vei începe să observi schimbări în starea ta de sănătate și în mentalitatea ta.  

Acestea sunt adevăratele obiective spre care ar trebui să tinzi, iar ele se extind mult dincolo de valoarea indicată de cântar. 

Cinci reguli pentru stabilirea obiectivelor de slăbire de succes  

Drumul spre succes durabil în ceea ce privește slăbirea începe în mintea ta. Este timpul să îți îndrepți atenția către planificarea unei abordări mai sustenabile și mai eficiente. Iată câteva practici cheie pe care să le incluzi în călătoria ta.

1. Divizează obiectivele de slăbire în pași mai mici  

A te concentra asupra greutății ideale poate duce la dezamăgire atunci când nu vezi rezultate imediat. Împarte procesul de slăbire în etape mai mici, realizabile. Acest lucru nu numai că va face obiectivele mai ușor de gestionat, dar îți va oferi și un flux continuu de mici victorii care te vor motiva și mai mult. 

2. Alege o rutină care ți se potrivește  

Consecvența este cheia pentru a vedea orice rezultate reale. De aceea, trebuie să alegi un plan de slăbire adaptat stilului tău de viață. În caz contrar, va fi greu să ții pasul pe termen lung. Deși mulți ar putea sugera cardio și eliminarea carbohidraților, nu înseamnă că este cea mai bună sau cea mai sănătoasă abordare pentru tine personal.  

Exercițiile cu impact redus, cum ar fi zumba sau o plimbare rapidă, pot fi mult mai viabile și mult mai ușor de integrat în ziua ta. 

3. Găsește motivația în interiorul tău 

Este greu să te forțezi să faci exerciții în fiecare dimineață fără nicio motivație. Poate fi chiar greu să alegi o salată în locul unei mese pline de carbohidrați. 

Începe prin a te întreba de ce vrei să slăbești. Ce te motivează? Vrei să te simți încrezătoare și să fii mai sănătoasă? Poate că te-ai supărat că jeanșii nu-ți mai vin. Oricare ar fi motivul, motivația pentru a slăbi trebuie să vină din interiorul tău și nu de la alții.  

4. Vizualizează obiectivul final  

Uneori este greu de justificat de ce faci o plimbare de 4-5 ori pe săptămână când nu vezi rezultate în fiecare săptămână. Vizualizarea este un instrument puternic pentru a te ajuta să îți imaginezi cum poate fi viața atunci când îți atingi obiectivele. 

Imaginează-ți că te afli în starea de sănătate dorită, în ținuta ta preferată, plină de energie și, mai presus de toate, fericită. Acest lucru îți va permite să îți păstrezi intențiile clare. 

5. Tratează-te cu blândețe 

Slăbirea este o călătorie cu suișuri și coborâșuri. Orice greșeală în dietă sau un antrenament ratat nu anulează progresele deja făcute. Tratează-te cu blândețe și înțelegere, chiar și atunci când lucrurile nu merg conform planului.

Optimizează progresul pentru mai multă motivație

În timp ce schimbarea mentalității este esențială, instrumentele potrivite îți pot accelera semnificativ progresul. Suplimentele naturale pot completa eforturile și pot oferi rezultate vizibile care să te motiveze și mai mult, ajutându-te să respecți mult mai ușor obiectivele de slăbire. 

Pachetul Slimmium Transformare completă în 30 de zile este o modalitate excelentă de a începe și de a menține nivelul de motivație ridicat! Acesta include 4 soluții de origine naturală care te vor pregăti cu siguranță pentru succes!  

WaterOut XXL, băutura de remodelare corporală cu cea mai rapidă acțiune de pe piață, elimină greutatea apei și balonarea. Aceasta va declanșa procesul de slăbire și va oferi motivația necesară la început, deoarece vei vedea rezultatele în decurs de o săptămână! 

Odată ce corpul tău este pregătit să slăbească mai eficient, este timpul să optimizezi procesele de ardere a grăsimilor din organism. 

AdipoBurn XXL țintește grăsimea abdominală și previne chiar creșterea celulelor adipoase. NightBurn XXL va optimiza arderea grăsimilor în timpul nopții, ajutând în același timp la suprimarea poftelor nocturne. Astfel, va fi mult mai ușor să respecți dieta. 

Și, în cele din urmă, FatBurn XXL va contribui la slăbire, contribuind la arderea mai multor grăsimi pe tot parcursul zilei, menținând în același timp energia. De asemenea, ajută organismul să se recupereze mai repede, astfel încât să te trezești revigorată și pregătită să te bucuri la maximum de o nouă zi.  

Facilitează-ți atingerea obiectivelor de slăbire și fă primul pas către o persoană mai sănătoasă cu pachetul Transformare completă în 30 de zile de la Slimmium! 

Produse pentru tine

ARZĂTOR DE GRĂSIME ABDOMINALĂ
-67%
Preț special 139,00  RON Preț obișnuit 417,00  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul