Cécile: "După numai o săptămână, stomacul meu era mai puțin umflat!"

Cécile, în vârstă de 27 de ani, locuiește în Alsacia și lucrează ca consilier telefonic. În timpul liber, îi place să se joace jocuri video.

image

"Am început să-mi urăsc corpul, mai ales abdomenul."

"Înainte îmi iubeam corpul, apoi s-a schimbat, a evoluat de-a lungul anilor. M-am îngrășat și am început să urăsc anumite părți, cum ar fi abdomenul meu", mărturisește Cécile. "Înainte de criza de sănătate, obișnuiam să merg la sală în fiecare zi, apoi am încetat din diverse motive și, ca urmare, am pierdut toată musculatura pe care am dezvoltat-o și mi-a fost foarte greu să accept felul în care arătam."

Cécile a pierduct 3,5kg în 6 săptămâni!

Înainte de Slimmium, Cécile nu a avut prea mult succes în ceea ce privește pierderea și menținereagreutății. Chiar dacă a fost sceptică la început, mărturisește că a avut o experiență excelentă cu produsele Slimmium: "Eram îngrijorată, văzând toate produsele diferite, nu eram sigură cum să încep, dar odată ce mi-am dat seama de noua mea rutină, utilizarea produselor este foarte rapidă și ușoară!" 

I-a plăcut în mod special FatBurn EXTREME

"Mi-a plăcut aroma băuturilor. Preferata mea a fost FatBurn EXTREME, care avea un gust foarte exotic și mi-a plăcut foarte mult să o beau."

Cécile a început să simtă schimbările încă din prima săptămână!

"Am observat imediat că organismul meu reținea mai puțină apă, eram mai puțin balonată și, de asemenea, aveam mai puțină poftă de gustări între mese. "**.

"Am explicat cu plăcere cum m-au ajutat produsele Slimmium tuturor celor care au observat cât de repede s-a transformat corpul meu!"

Dar silueta ei mai subțire nu era singurul lucru pe care îl observau ceilalți, ci și starea ei de spirit și bunăstarea s-au îmbunătățit drastic: "Oamenii au comentat că par mai energică și mai încrezătoare!"

" Recomand Slimmium tuturor celor care se simt neplăcut în pielea lor. Aceste produse îi pot ajuta cu adevărat și îi pot face să-și recâștige încrederea în sine!"

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine