Nika: „Sunt în formă și arăt ca o femeie de 30 de ani, deși am depășit cu mult vârsta de 40 de ani.“

Nika este organizator de evenimente, antreprenor, mamă și soție. Slujba ei necesită multă energie cu un program variat și, deși era organizată la serviciu, uita adesea de ea însăși. În ultimii ani, kilogramele s-au acumulat rapid și s-a îngrășat 20 kg, așa că a decis că trebuie să facă o schimbare. A folosit produsele Slimmium pentru a o susține în procesul de transformare, deoarece dorea să obțină rezultate cât mai rapid și mai eficient! Citește povestea ei uimitoare.

Nika Čukur

Pachetul Adio, kilograme! i-a dat un impuls și energie pentru a respecta noul stil de viață. Suplimentele alimentare au fost cele care au facilitat călătoria către obiectivul ei: "Pachetul complet, partenerul meu preferat în călătoria către o stare mai bună." 

„În ultimii ani, kilogramele s-au acumulat rapid, iar eu m-am îngrășat 20 kg“ 

Niciodată nu am fost prea slabă, dar în ultimii ani kilogramele s-au acumulat rapid, câteva în fiecare an și m-am îngrășat 20 kg. Ca să fiu sinceră, nici măcar nu știu când și cum.“ 

„Sincer, nu m-a afectat niciodată prea mult, m-am mințit puțin, sunt o fire care nu se lasă influențată prea mult de părerile altora. Dar sunt mai scundă, așa că orice kilogram nu mă avantajează. Ca toate femeile, am și eu zonele mele cu probleme, de care nu sunt mândră. Întotdeauna mi-a plăcut să am abdomenul frumos și plat și întotdeauna mi-am dorit să port un top crop!“

„Suplimentele alimentare sunt preferatele mele. Acestea îți oferă impulsul și energia necesare pentru a continua.“ 

„În urmă cu 3 ani am luat o decizie conștientă de a schimba lucrurile. Și am făcut-o, foarte puțin la început, cei de acasă nici măcar nu au observat, dar pentru mine au fost pași mari. Făceam exerciții fizice, mâncam bine. Când ai un corp puternic, mintea te urmează.

După o cercetare atentă a suplimentelor alimentare, Nika a ales produsele Slimmium pentru ingredientele lor naturale și gama variată pentru diferite situații. De asemenea, îi place usurința de utilizare: "Îmi plac smoothie-urile pentru că, pe lângă faptul că îmi oferă efectul dorit, îmi asigură și o hidratare optimă, ceea ce este esențial pentru a-mi atinge obiectivul.“ 

„Nu am făcut niciodată un secret din faptul că sunt o persoană leneșă din fire și există un proverb celebru care spune că, dacă vrei ca o treabă să fie bine făcută, angajează cea mai leneșă persoană, ea va găsi cea mai rapidă și mai ușoară cale de a ajunge la soluție. Suplimentele alimentare sunt preferatele mele. Îți dau impulsul, energia, motivația de a persevera și recompensa de la sfârșit.“ 

Produsul ei preferat din pachetul Adio, kilograme! este WaterOut, pentru că acționează instant: "Îmi place senzația că inelele devin largi *imediat* după ce îl beau, pentru că acționează prin reducerea umflării și a balonării. Alte suplimente necesită mai mult timp, dar după doar câteva zile* senzația de foame este redusă, surplusul de energie este vizibil și, mai ales, somnul este îmbunătățit.“

Nika

Știai că…?

Organismul reține grăsime dacă nu elimină toxinele. De ce?  

Toxinele sunt stocate chiar în țesutul adipos! Putem scăpa de ele eliminându-le prin curățarea și hidratare suficientă. De aceea, eliminarea retenției de apă este primul pas pentru a slăbi pe termen lung, cu succes și pentru a obține rapid primele rezultate vizibile.

Pachetul Adio, kilograme! curăță delicat organismul, reduce retenția de apă în exces, accelerează metabolismul și sporește arderea grăsimilor. Cu ajutorul a 4 produse best-seller către o siluetă subțire!

„Gata cu mâncatul excesiv și golirea frigiderului!”

„În acest moment, preferatul meu este tot pachetul Adio, Kilograme!, deoarece conține tot ce am nevoie pentru a face o schimbare completă de look. Un impuls de dimineață cu WaterOut, FatBurn pentru pregătirea corpului înainte de sport, AdipoBurn pentru un abdomen frumos și NightBurn pentru o recuperare corespunzătoare. Cel mai bun pachet de care am fost impresionată și am știut imediat că mi se potrivește." 

„Îmi place când senzația de foame dispare, este unul dintre cele mai bune lucruri, chiar și atunci când îți este foame, este o stare moderată pe care o poți satisface cu câteva bucățele și îți poți continua ziua. Gata cu mâncatul în exces, gata cu golirea frigiderului și apoi cu statul pe canapea într-o stare de amețeală." 

Nika este încântată de schimbarea pe care i-a adus-o pachetul Adio, kilograme!: "Corpul meu este în formă și arăt ca la 30 de ani, deși am trecut de 40 de ani. Datorită rutinei din pachetul Adio, kilograme!, pentru prima dată în viața mea mă hidratez cu adevărat și consum suficiente fibre, ceea ce ajută la obținerea unui ten frumos, a unui metabolism bine reglat și a unei senzații generale de maximă bunăstare. Sunt recunoscătoare până la cer pentru Slimmium, fără ei călătoria ar fi fost mult mai grea!"

Nika Cukur

Alătură-te Nikăi și câștigă lupta împotriva kilogramelor în plus! 

„Folosirea produselor Slimmium a adus rutina în viața mea, mi-au dat impulsul suplimentar de care aveam nevoie pentru a obține lucruri și aspecte la care nu am visat niciodată."

Și unde a observat Nika cele mai multe schimbări? 

„În afară de aspectul meu, care mi-a schimbat viața în multe feluri, este vorba despre energie și despre cum mă simt. Mi-am regăsit pasiunea pentru sport, nimic nu este prea greu, am suficientă putere. Mi-am pus în ordine dieta și aștept cu nerăbdare micile recompense, cum ar fi un ritual de seară, o carte sau un serial bun și o băutură NightBurn."

Pachetul Adio, kilograme! pentru rezultate excelente! 

  • Sporește arderea caloriilor în zona abdominală
  • Crește arderea grăsimilor în timpul activității fizice 
  • Ajută la reducerea retenției excesive de apă și a balonării
  • Inhibă senzația de foame seara și accelerează metabolismul în timpul somnului 

Comandă pachetul Adio, kilograme! la un preț special și obține o siluetă mai subțire și mai multă energie!

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul