Sandra: “Mă simțeam atât de complexată încât nici măcar nu-i permiteam iubitului meu să-mi vadă coapsele descoperite.”

Încă din adolescență, Sandra își amintește că avea celulită pe coapse. Gropițele nu au făcut decât să se adâncească și să devină mai vizibile pe măsură ce a crescut și a devenit femeia de 31 de ani de astăzi.

Sandra

“Nu am fost niciodată supraponderală. Dar chiar și în adolescență, când purtam măsura XS, aveam multă celulită. Mama mea mi-a spus întotdeauna că era ceva genetic. Ea a avut-o toată viața ei, sora ei la fel, mama lor a avut-o și, probabil, fiecare generație de femei din istoria familiei noastre“, își amintește ea.

Dar, deși celulita este comună în rândul femeilor, de fapt, 80% dintre acestea au un oarecare aspect al pielii de coajă de portocală, ceea ce poate avea totuși un impact major asupra încrederii unei femei.

“Mi se spunea picioare de pui.” 

“Îmi amintesc că, în adolescență, refuzam să port pantaloni scurți la educație fizică și eram ironizată de colegii de clasă. Îmi spuneau "picioare de pui", pentru că aveam coapsele atât de subțiri și cu gropițe.

Plângeam în toaleta fetelor de fiecare dată după orele de sport. Cu siguranță, acest lucru mi-a marcat foarte mult stima de sine.

Chiar și după ce am trecut de adolescență, uram felul în care arătau picioarele mele. Puteai vedea gropițele prin pantaloni mai lejeri, iar dacă te uitai la coapsele mele descoperite, credeai că sunt cu zece, dacă nu cu douăzeci de ani mai în vârstă.”

“Mă simțeam atât de complexată încât nici măcar nu-i permiteam iubitului meu să-mi vadă coapsele descoperite.” 

Celulita îi afecta Sandrei foarte mult viața de zi cu zi, și nu doar în lunile mai calde.

“Nu purtam niciodată pantaloni scurți, rochii, pantaloni albi sau materiale transparente și întotdeauna mă acopeream peste costumul de baie.

Mă gândeam foarte mult la fiecare ținută pe care o purtam, asigurându-mă că îmi acopeream coapsele pe tot parcursul anului.

Eram atât de complexată, încât nici măcar nu i-am permis iubitului meu să-mi vadă coapsele descoperite timp de câteva luni după ce am început să ne întâlnim.

“Pur și simplu nu înțelegeam cu ce greșesc.” 

Asemeni multor femei, Sandra a căutat o soluție împotriva pielii sale cu aspect de coajă de portocală.

“Mama mea era convinsă că nu prea aveam ce să fac. Dar totuși am încercat literalmente totul.

Orice: de la toate cremele anticelulitice pe care le-am găsit, la exfoliante, seruri, periaje uscate, dușuri cu apă caldă și rece, până la a mă înfășura în folie alimentară. Nimic nu a funcționat cu adevărat.

Și nu e ca și cum aș sta pe canapea mâncând chipsuri toată ziua - sunt destul de activă și încerc să mănânc sănătos. Pur și simplu nu înțelegeam ce făceam greșit.

“Auzise atâtea colege de serviciu care se lăudau cu ea, iar produsele aveau recenzii foarte bune.”

“Apoi prietena mea a început să lucreze la Slimmium și, pentru că știa că celulita mea era una dintre cele mai mari probleme ale mele, mi-a recomandat Drenează și tonifiază - Pachet Adio, celulită!.

Aparent, auzise atât de multe colege de serviciu vorbind despre el, iar produsele aveau recenzii foarte bune. Așa că m-am gândit că nu ar strica să mai încerc ceva.”

“Am observat cu adevărat o diferență semnificativă în câteva săptămâni.” 

Sandra a folosit Drenează și tonifiază - Pachet Adio, celulită! timp de o lună. Un pliculeț de băutură WaterOut XXL pentru a elimina toxinele și excesul de apă și o capsulă de Cellulite Attack zilnic pentru a întări fibrele de elastină și colagen, a îmbunătăți microcirculația și a reduce celulita.

“Nu seamănă cu nimic din ceea ce am încercat până acum. Am observat cu adevărat o diferență semnificativă în câteva săptămâni - pielea mea se simțea mai fermă și mai puțin umflată.

Am comandat imediat încă două pachete - unul pentru mine și unul pentru mama mea, pentru a le încerca.

Acum, amândouă suntem utilizatoare avide - în fiecare an, înainte de începerea verii, comandăm câteva pachete și chiar simțim că face o diferență enormă.

Poate că am găsit o modalitate de a ne contracara genetica sau este doar combinația potrivită de ingrediente care funcționează. Orice ar fi, este cel mai bun lucru pe care l-am încercat vreodată!

Drenează și tonifiază - Pachet Adio, celulită! este o soluție completă de combatere a celulitei

Rutina în doi pași asigură combaterea celulitei și a principalelor cauze ale acesteia!

PASUL 1: Elimină excesul de apă și toxine. Acest lucru este important, deoarece toxinele acumulate fixează grăsimea și fac ca stratul inferior al pielii să fie și mai denivelat, iar retenția de apă și balonarea pot tensiona pielea, reducându-i fermitatea. 

PASUL 2: Redă fermitatea pielii cu cel mai puternic extract din coajă de struguri de pe piață. Unul dintre cele mai cercetate ingrediente împotriva celulitei este bogat în polifenoli, care îmbunătățesc microcirculația și aspectul pielii. 

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul