Valentina: "Am crezut că voi fi mereu obosită și grasă."

Valentina este asistentă medicală, are 34 de ani și este mama a doi copii de patru și șase ani. De la nașterea primului copil, s-a luptat cu greutatea ei. Serviciul, întreținerea casei și încercarea de a ține pasul cu copiii săi foarte vioi nu i-au lăsat timp (sau energie) pentru a face mișcare și a mânca sănătos. Iar kilogramele continuau să se acumuleze.  

Valentina

"Îmi era greu să dau tot ce am mai bun atât la serviciu, cât și acasă."

În calitate de asistentă medicală și mamă iubitoare, a constatat că era tot mai extenuată de la o zi la alta. "Eram mereu foarte obosită. Mă simțeam de parcă nu mai dormisem o noapte întreagă dinainte de prima mea sarcină. Devenise dificil să țin pasul cu serviciul și cu casa.

Supraviețuiam turelor cu patru sau cinci cești de cafea și dulciuri de la automat. Acasă, mâncam sandvișuri și preparate la cuptorul cu microunde, fiind prea obosită pentru a pregăti o masă adevărată după ture lungi. Iar ca activitate fizică îmi era suficient să merg în parc cu copiii."

Să lași serviciul și familia să-ți dicteze stilul de viață este o capcană în care mulți dintre noi cad. Este dificil să faci o schimbare drastică atunci când toate zilele sunt pline de angajamente și responsabilități.

"Ori de câte ori aveam o zi proastă, mă consolam cu junk food sau cu o pungă de chipsuri. Poftele mele deveneau mai puternice chiar înainte de culcare: după ce culcam copiii și îmi terminam sarcinile zilnice, mă răsfățam cu ceva dulce, sărat sau plin de grăsime."

Astfel, Valentina a simțit pe propria piele cum lipsa somnului poate afecta negativ calitatea vieții.

Somnul deficitar determină creștere în greutate

"În ciuda faptului că eram epuizată și îmi doream un somn bun, noaptea mă tot zvârcoleam în pat, cu mintea încărcată și corpul incapabil să se relaxeze.

Mă trezeam și mă gândeam la toate lucrurile pe care le aveam de făcut. Mă simțeam vinovată pentru că nu făceam nimic în privința greutății mele, care devenise o sursă de jenă și frustrare. Simțeam că am eșuat în rolul meu de mamă. Nu-mi mai găseam motivația într-o slujbă care îmi oferise cândva atâta bucurie. Doar gândul că mă voi trezi din nou epuizată, îmi crea anxietate."

Mai multe studii au confirmat legătura dintre lipsa somnului și creșterea în greutate. Deși s-ar putea crede că un număr mai mare de ore de veghe ar face ca organismul să ardă mai multe calorii, în realitate metabolismul se oprește și conservă energia, reținând grăsimea și fiecare calorie ingerată.

"Dacă aș fi citit despre acest lucru, n-aș fi crezut niciodată."

Soluția pentru problema Valentinei a venit dintr-o sursă inedită.

"Mă plângeam unei prietene de la serviciu, iar ea a fost probabil prima persoană care m-a înțeles cu adevărat. Viața ei semăna cu a mea, dar cumva reușea să țină totul sub control.

Mi-a recomandat un supliment numit NightBurn XXL, spunând că îl folosea de ani de zile și că o ajutase să doarmă mai bine și să slăbească.

Dacă aș fi citit despre acest lucru, nu aș fi crezut niciodată, dar cum o prietenă mi-l recomandase, am decis să îl încerc."

"Mi s-a părut esențial, pentru că nu făcusem vreo altă schimbare."  

"Prietena mea folosea băutura NightBurn XXL, dar am aflat că sunt disponibile și capsule și, cum sunt o femeie practică, le-am comandat.

După o săptămână, am observat că adormeam mai repede. După câteva zile, nu mai aveam poftă de gustări seara. A fost suficient pentru a continua.

După o lună, am observat că pantalonii îmi veneau puțin mai lejer. M-am așezat pe cântar și am observat că am slăbit două kilograme. Nu era puțin lucru pentru mine, deoarece nu făcusem nicio altă schimbare.

Iau NightBurn XXL Caps de patru luni și intenționez să continui. Am slăbit 8 kilograme, dorm mai bine și nu am mai avut atâta energie de aproape zece ani!

Am crezut că mă voi simți obosită și grasă pentru totdeauna. Chiar nu vedeam o cale de ieșire din această prăpastie care devenise viața mea. Iar acum mă simt și arăt mai bine decât în ultimii ani!"

NightBurn XXL este cel mai căutat produs al nostru

NightBurn XXL, disponibil sub formă de băutură (cu diverse arome) sau sub formă de capsule, a fost cel mai bine vândut produs al nostru de ani de zile. Nu e de mirare, deoarece 400.000 de clienți au încredere în el.

Valentina a folosit capsulele NightBurn XXL, care ajută la stimularea pierderii în greutate, întrucât acestea: 

  • sporesc arderea grăsimilor în timp ce te odihnești
  • împiedică pofta de a mânca seara
  • accelerează metabolismul
  • ajută la reglarea hormonilor somnului și ai foamei și
  • îmbunătățesc calitatea somnului și reduc oboseala.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul