Începe astăzi transformarea de toamnă de 30 de zile și obține rezultatele la care ai visat întotdeauna!

Oameni reali. Rezultate reale.

image

Te confrunți cu grăsimea abdominală, balonarea și gustările nocturne târzii? Simți că nu obții rezultatele dorite în urma regimului tău alimentar și a antrenamentelor? 

Toamna este sezonul transformărilor și nu există un moment mai bun pentru a adopta obiceiuri sănătoase care să te ajute la atingerea obiectivelor de remodelare corporală. Aici, la Slimmium, am pregătit un program de 30 de zile pentru rezultate de slăbire vizibile, care include un program de antrenament la domiciliu GRATUIT și un plan alimentar personalizat!

EȘTI GATA SĂ FACI O SCHIMBARE?

Recomandăm începerea procesului de slăbire cu pachetul ADIO, kilograme!. Acesta conține 4 produse cheie care țintesc grăsimea încăpățânată din perspective multiple și asigură succesul. Și pentru o perioadă limitată de timp, vei primi și un cadou GRATUIT cu acest pachet!

Preferi să te concentrezi pe un singur produs? Nu pierde aceste oferte exclusive la bestseller-urile noastre! 

Suficient pentru 30 zile

Arzător de grăsime în timpul nopții de top, pentru slăbire rapidă și rezultate maxime!

Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 357,00  RON
Loading...
Vezi produsul
Suficient pentru 30 zile

Băutură puternică 5-în-1 pentru slăbit: o soluție completă de slăbire cu rezultate de remodelare a corpului susținute clinic

Preț special 147,00  RON Preț obișnuit 441,00  RON
Loading...
Vezi produsul
Suficient pentru 30 zile

Cel mai bun arzător de grăsimi 3 în 1 cu efect termogenic puternic pentru o pierdere maximă de grăsime și un corp subțire și tonifiat..

 • Arde intens grăsimile
 • Crește performanța
 • Sprijină recuperarea
Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 357,00  RON
Loading...
Vezi produsul
Suficient pentru 30 zile

Băutură cuacțiune rapidă de remodelare a corpuluipentru a reduce excesul de apă din corp și balonarea. Rezultate vizibile în decurs de o săptămână!

 • Elimină retenția de apă
 • Reduce aspectul celulitei
 • Stimulează pierderea în greutate
Preț special 148,00  RON Preț obișnuit 444,00  RON
Loading...
Vezi produsul
Suficient pentru 30 zile

Băutură 2-in-1 de slăbire pentru o detoxifiere completă șiardere intensă a grăsimilor.

 • Elimină toxinele
 • Reduce grăsimea corporală
 • Susține activitatea intestinală și protejează împotriva stresului oxidativ
Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 356,28  RON
Loading...
Vezi produsul
Suficient pentru 30 zile

Băutură cu cafea verde cu acțiune 4-în-1 pentru pierderea eficientă în greutate și mai multă energie! Cafeaua din fiecare zi care te slăbește!

Preț special 123,00  RON Preț obișnuit 369,00  RON
Loading...
Vezi produsul
Suficient pentru 30 zile

Arzător de grăsimi ultra-puternic pentru o slăbire eficientă și stare de bine.

 • Accelerează metabolismul și arderea grăsimilor
 • Crește rezistența și accelerează slăbirea
 • Susține echilibrul hormonal
Preț special 95,00  RON Preț obișnuit 189,98  RON
Loading...
Vezi produsul

Alătură-te comunității sutelor de mii de clienți mulțumiți care și-au transformat viața cu Slimmium! 

Determinarea este cheia succesului. Alege unul din programele noastre de 30 de zile și obține rezultatele la care ai visat întotdeauna! 

Garanția satisfacției sau primești produsul GRATUIT

Întrebări frecvente

Ce ingrediente conțin produsele voastre de slăbire?

Produsele noastre pentru slăbire sunt formulate cu un amestec de ingrediente complet naturale, fiecare dintre ele atent selecționate pentru eficiența și siguranța lor. Aceste ingrediente au fost alese pe baza proprietăților lor susținute științific pentru a te susține în procesul de slăbire. 

Cum se administrează produsele pentru slăbire?

Fiecare produs este însoțit de instrucțiuni detaliate privind modul de utilizare, pe care le găsești pe site-ul nostru și pe ambalajul produsului. Recomandăm respectarea instrucțiunilor cu atenție pentru a obține cele mai bune rezultate. Dacă ai întrebări sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare, poți contacta echipa noastră de asistență pentru clienți pe site-ul nostru sau pe rețelele de socializare. 

În cât timp mă pot aștepta să observ rezultate?

Ritmul și gradul de slăbire depind de fiecare persoană în parte, dar mulți dintre clienții noștri au început să constate schimbări pozitive în primele 30 de zile de utilizare, atunci când sunt asociate cu o dietă echilibrată și o activitate fizică regulată.  

Produsele sunt potrivite pentru vegani și vegetarieni?

Cele mai multe dintre produsele noastre de slăbire sunt atât vegane, cât și vegetariene. Ne-am luat angajamentul de a ne asigura că toată lumea poate beneficia de produsele noastre. 

Pot utiliza produsele în timpul sarcinii sau alăptării?

Suplimentele pentru slăbire nu trebuie utilizate de femeile însărcinate sau care alăptează. Te rugăm să consulți medicul înainte de a lua orice supliment. 

Trebuie să respect un plan alimentar și antrenamentele pentru ca produsele să funcționeze?

Chiar acă băuturile noastre pot contribui de la sine la pierderea în greutate, toate produsele noastre stimulează efectele dietelor și ale activității fizice. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. 

Sunt suplimentele voastre sigure?

Toate suplimentele noastre alimentare conțin ingrediente de înaltă calitate din surse de încredere. Toate ingredientele și loturile de produse sunt testate pentru metale grele și microorganisme potențial dăunătoare. Suplimentele alimentare Slimmium sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP și HACCP în unități de producție moderne situate în Uniunea Europeană. 

În timp ce majoritatea persoanelor nu resimt efecte secundare, unele persoane pot experimenta un ușor disconfort. Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele vreunui produs sau dacă folosești medicamente, consultă medicul înainte de utilizare. 

Ce se întâmplă dacă băutura nu funcționează pentru mine?

Credem în produsele noastre, dar înțelegem că fiecare organism este diferit. De aceea, oferim o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor. Dacă nu ești mulțumit, trebuie doar să contactezi serviciul nostru pentru clienți prin intermediul site-ului nostru. 

Am nevoie de ajutor suplimentar. Cum vă pot contacta?

Poți contacta echipa noastră de suport pentru clienți prin intermediul site-ului nostru sau al rețelelor noastre sociale. Ne vom bucura să te ajutăm!