Katie: "Eram fata care putea să mănânce orice și să nu se îngrașe niciun gram. Apoi, peste noapte, totul s-a schimbat".

Katie fusese întotdeauna slabă pentru că era înaltă, activă și avea un metabolism rapid. Dar după ce a început să lucreze la un post de birou la vârsta de 25 de ani, metabolismul ei a încetinit și a început încet să ia în greutate. La vârsta de 32 de ani a atins greutatea maximă..

Acum este pe cale să piardă toate kilogramele pe care le-a acumulat: "Nu m-am gândit niciodată că metabolismul meu ar putea fi din nou la fel de rapid ca atunci când aveam 20 de ani. Acest produs a fost exact ceea ce aveam nevoie.

Katie

"Puteam să mănânc orice fără să iau un gram în plus."

"Nu am crezut niciodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Întotdeauna am fost una dintre acele persoane care puteau să mănânce orice fără să se îngrașe vreun gram. La vremea respectivă nici măcar nu mi s-a părut o binecuvântare, pentru că îmi doream să am port o cupă de sutien mai mare.

Apoi m-am resemnat. La urma urmei, ce puteam să fac în această privință? Eram înaltă, îmi plăcea sportul și aveam un metabolism incredibil de rapid. Dar după vârsta de 25 de ani, lucrurile s-au schimbat încet-încet."

"La vârsta de 32 de ani, nu mai eram Katie cea slabă."

"După absolvire, am primit un loc de muncă de birou și așa am început să iau în greutate. La început am fost fericită că aveam formele pe care mi le-am dorit dintotdeauna. Dar, din păcate, nu s-a oprit aici.

Am continuat să mă îngraș cu două-trei kilograme pe an. La vârsta de 32 de ani, cântăream cu 10 kilograme mai mult și mă simțeam foarte inconfortabil în corpul meu. Când purtam pantaloni scurți, se vedea că coapsele mele nu erau deloc tonifiate și am început să iau în greutate în cele mai neașteptate locuri, de exemplu pe spate și deasupra genunchilor.."

"Făceam totul cum trebuie, deci care era problema?"

"Nu puteam să înțeleg unde greșesc. Obiceiurile mele alimentare nu s-au schimbat și eram încă destul de activă. Mergeam cu bicicleta la serviciu în fiecare zi, făceam drumeții la fiecare două săptămâni și mergeam săptămânal la cursul meu de aerobic.

Deci, dacă dieta mea nu s-a schimbat și am continuat să fiu activă, trebuie să fie din vina... metabolismului meu?"

"Eram în pericol să ajung la 80 de kilograme la 40 de ani și asta nu-mi convenea."

"Am calculat că, dacă voi continua să mă îngraș în acest ritm, voi ajunge la 80 de kilograme până la vârsta de 40 de ani. Așa că m-am hotărât să fac câteva cercetări despre metabolism și am găsit pe internet un articol care explică perfect tot ce mi s-a întâmplat în ultimii zece ani."

"Nicio excursie nu poate repara stricăciunile cauzate de o muncă de birou."

"Articolul a explicat că statul în spatele unui birou pentru o perioadă lungă de timp încetinește rata metabolică și împiedică capacitatea ta de a arde grăsimile. După câțiva ani de sedentarism prelungit, dezvolți așa-numita "rezistență la exerciții", ceea ce înseamnă că organismul chiar devine rezistent la efectele exercițiilor fizice.

Astfel că o drumeție ocazională nu mi-ar readuce la viață metabolismul meu magic. Aveam nevoie de altceva pentru a-l trezi.."

"Încercarea FatBurn XXL a fost o alegere norocoasă. Cea mai norocoasă, de fapt."

"Articolul s-a încheiat cu o comparație a produselor care i-ar putea ajuta pe cei care s-au îngrășat de când au început să lucreze la birou. Cea mai bună alegere a fost FatBurn XXL de la Slimmium și am vrut să îl încerc. S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele. Nu mai era nevoie să încerc nimic altceva!"

"Metabolismul meu fantastic s-a întors!"

"În zilele următoare am făcut totul la fel. Am mâncat în același mod, am mers cu bicicleta la serviciu și am participat la cursul meu săptămânal de aerobic. Dar ceva s-a schimbat. Aveam mai multă energie, iar la sfârșitul săptămânii cântarul arăta cu un kilogram mai puțin!

După 20 de zile, pantalonii mei erau largi și a trebuit să port o curea. Slăbisem trei kilograme! Era ca și cum metabolismul meu se trezise. Dar cel mai important lucru este că mă simt din nou eu, cea de altădată, ușoară.."

FatBurn XXL te ajută să arzi cu 24*% mai multe grăsimi în timp ce stai la birou!

FatBurn XXL este soluția perfectă pentru cei care, ca și Katie, doresc să dea un impuls metabolismului încetinit și să ardă grăsimi stând la birou în cea mai mare parte a zilei..

Iată cum funcționează FatBurn XXL:

Oferă un impuls suplimentar pentru arderea grăsimilor: datorită l-carnitinei și a mate-ului, vei arde mai multe calorii în timpul zilei, chiar și atunci când lucrezi sau te odihnești!

Stimulează metabolismul: guarana stimulează metabolismul, în timp ce guma de acacia furnizează fibre care ajută bacteriile intestinale să se dezvolte.

Creșterea performanțelor la antrenamente: datorită guaranei, mate-ului și vitaminei B6, îți va fi mai ușor să îți termini antrenamentele și să contracarezi efectele ședinței prelungite.

Ajută la recuperare: FatBurn XXL te ajută, de asemenea, să te recuperezi mai repede, ceea ce este perfect pentru cei care au observat că le ia ceva mai mult timp să se recupereze.

Profită de oferta speciale înainte de a se epuiza. 

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul