De ce dependența de zahăr este un lucru de care trebuie să scapi IMEDIAT?

Este un fapt cunoscut: consumăm prea mult zahăr. Obiectivul de a ne reduce aportul ar trebui să fie o prioritate. De ce? Deoarece excesul de zahăr are un impact negativ serios asupra bunăstării noastre. Acesta reprezintă una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății noastre, de la obezitate la boli cardiovasculare.

Sugar

Creșterea și scăderea glicemiei

Când mănânci zahăr, organismul tău suferă.

  1. La început, nivelul glicemiei crește foarte mult,
  2. Acest lucru face ca nivelul de insulină să crească și el (insulina este hormonul care permite zahărului / glucozei să pătrundă în celule).
  3. Insulina îndepărtează zahărul din sânge, trimițând semnal celulelor să-l stocheze ca grăsime.
  4. Drept rezultat urmează o scădere a nivelului de zahăr în sânge, ceea ce te face să te simți obosit și irascibil.
  5. Cum nivelul de zahăr din sânge a scăzut, începi să dorești din nou zahărul

Dependența de zahăr

Zahărul crează dependență și te face să te simți bine, așa că ajungi adesea să consumi FOARTE MULT zahăr, fără să-ți dai seama. Aceasta înseamnă că, de asemenea, mănânci o mulțime de calorii în exces, ceea ce îți compromite eforturile de slăbire.

Atenție la indicele glicemic

Pentru a evita consumul excesiv de alimente bogate în calorii cu valoare nutrițională scăzută, acordă atenție la indicele glicemic (IG). Acesta spune cât de repede este absorbit zahărul din alimente în fluxul sanguin. Alimentele cu un IG ridicat, cum ar fi carbohidrații, cresc nivelul zahărului din sânge, rezultând o creștere rapidă de energie. Această creștere subită duce adesea și la o scădere la fel de bruscă.

Ceea ce vrei de fapt, sunt creșteri de energie lente și constante, lucru pe care, din păcate, dulciurile nu le oferă.

Cum să scapi din cercul vicios?

Trebuie să îți echilibrezi nivelul glicemiei. Consumul de carbohidrați complecși, combinați cu fibre, cum ar fi anumite fructe și legume, cereale integrale și proteine ajută mult. Totodată, asigură-te că adaugi o activitate fizică moderată în rutina zilnică.

Bea suficientă apă, dormi din plin și adaugă suplimente alimentare în dieta ta - acestea din urmă te pot ajuta să-ți stabilizezi și mai mult glicemia.

Ce suplimente să alegi pentru a reduce pofta de zahăr? 

Sfatul nostru: capsulele SugarOut! Conțin extracte de scorțișoară și mesteacăn alb, care constituie un mod natural și puternic de a opri pofta de carbohidrați și zahăr, ajutându-te că pierzi în greutate prin echilibrarea glicemiei.

Deoarece SugarOut stabilizează nivelul zahărului din sânge, acesta combate pofta de dulciuri. Vei descoperi că respectarea dietei este mult mai ușoară atunci când nu te gândești continuu la tortul de ciocolată! Cu doar 1 capsulă pe zi vei avea succes și vei scăpa din cercul vicios!