image

Mojca: "Acum, în sfârșit, mă simt mai ușoară!"

Mojca este o tânără slovenă în vârstă de 38 de ani care se dedică exercițiilor fizice regulate și unei alimentații sănătoase. Cu ceva timp în urmă, a schimbat locul de muncă în picioare cu unul sedentar și, la scurt timp după aceea, au început primele pro

Citește mai multe
image

Nikola: "Mi-aș fi dorit să fi descoperit mai devreme produsele Slimmium și să fi scăpat mai repede de stările neplăcute pe care le aveam!"

Numele meu este Nikola și am 30 de ani. Întotdeauna am fost un "tomboy", nu numai din cauza manierelor mele, ci și din cauza constituției mele fizice. Am un corp în formă de V, ceea ce înseamnă umeri și piept largi, șolduri înguste și picioare subțiri.

Citește mai multe
image

Mâncatul emoțional - 6 sfaturi pentru a scăpa de el

Te trezești adesea că dai buzna în frigider sau că scotocești prin dulapuri după chipsuri sau zaharuri ascunse atunci când te simți deprimat? Nu ești singurul! Alimentele reconfortante aduc o oarecare alinare - dar doar temporar...

Citește mai multe

Experiențe incredibile de slăbire cu WaterOut, care inspiră pe toată lumea

Am vrut să împărtășim câteva dintre poveștile noastre preferate de-a lungul anilor de la clienții care au folosit bestsellerul nostru, WaterOut în combinație cu alte produse Slimmium.

Citește mai multe

Lucie: "Toată lumea m-a complimentat pentru cât de mult am slăbit!"

Lucie are 30 de ani și încearcă fără succes să slăbească de multă vreme. "M-am luptat cu supraponderabilitatea toată viața mea!"

Citește mai multe
image

Romane K.: "Încă de la sfârșitul primei săptămâni, mă simțeam deja mai bine!"

Romane, în vârstă de 24 de ani, este educatoare în Nantes. Îi place să își petreacă timpul pe rețelele de socializare, să se plimbe, să facă sport, să se îngrijească și să petreacă timp cu familia ei.

Citește mai multe