Consumul de apă poate stimula pierderea în greutate

Cine s-ar fi gândit că un lucru atât de simplu precum băutul apei poate influența slăbirea? Acest lucru a fost confirmat într-un studiu publicat în ”Journal of Human Nutrition and Dietetics”. Vrei să afli mai multe? Citește mai departe!

image

Studiul a analizat obiceiurile a 18,000 de adulți pentru o perioadă de 7 ani. Cercetătorii au aflat că persoanele care consumă cea mai mare cantitate de apă au cel mai redus aport caloric. De ce? Deoarece consumă mai puține băuturi dulci, mai puține grăsimi saturate, zahăr și sare.

1-3 pahare de apă pe zi = mai puțin cu 205 calorii pe zi

Este foarte posibil ca 3 pahare cuapă consumate pe zi să determine reducerea consumului de calorii folosite zilnic, și anume cu 205* mai puține calorii pe zi! Să facem câteva calcule: acest lucru înseamnă pierderea a circa 0.8 kg* pe lună – deci peste 10 kilograme* pe an – doar prin consumul a 3 pahare cu apă pe zi! Oricine poate face acest lucru.

De multe ori, când ai senzația de foame, de fapt, s-ar putea să îți fie sete. Acest lucru se întâmplă foarte frecvent. Semnalele transmise de către creier pot fi puțin confuze, iar în loc să bei apă vei consuma o gustare. Rezultatul? Extra calorii! Întotdeauna trebuie să ai cu tine o sticlă cu apă, în scurt timp vei observa diferența.

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării afecțiunilor de sănătate.]

Dar dacă te confrunți cu retenția de apă?

Dacă te simți balonat/ă și te confrunți cu retenția de apă, ai putea crede că soluția este să bei mai puțină apă. Nimic mai greșit! Este necesar să bei mai multe lichide. Un consum de apă adecvat ajută sistemul limfatic care acționează și împotriva celulitei.

Dacă vrei ”să prinzi doi iepuri deodată”, WaterOut XXL este exact ceea ce ai nevoie. Te va ajuta să elimini excesul de apă din corp, să stimulezi procesul de slăbire și să reduci celulita.

WaterOut XXL este ideal pentru toți cei cărora nu le place să bea apă. Nu conține zahăr și are un gust natural plăcut de zmeură.  

Îți va potoli setea și te va ajuta să te simți mai ușor/ușoară. Balonarea, umflarea și celulita vor deveni istorie după doar o săptămână* de consum! Odată ce organismul este curățat de toxine, kilogramele vor începe și ele să dispară. Bucură-te din plin de vară!

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării afecțiunilor de sănătate.]

Sursă: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet

Produse pentru tine

REZULTATE RAPIDE
-60%
Preț special 79,00  RON Preț obișnuit 197,56  RON
Vezi produsul
CONTROLUL POFTELOR
-58%
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 308,76  RON
Vezi produsul