10 motive pentru care nu poți slăbi

Aceasta este întrebarea secolului: de ce nu reușesc să slăbesc, în ciuda tuturor eforturilor mele? Iată doar câteva din motivele posibile!

image

1. Mănânci prea mult

Uneori nu îți dai seama cât mănânci. Chiar dacă mănânci sănătos, dacă mănânci mult mai mult decât te miști, îți va fi foarte greu să slăbești.

Dacă îți e greu să-ți controlezi poftele, încearcă HungerBlock EXTREME - suprimant natural al apetitului care previne foamea constantă și te ajută să scapi de grăsime!

2. Nu mânănci suficiente proteine

Proteinele sunt foarte importante atunci când încearcăm să slăbim. Proteinele ajută la reglarea apetitului.

Dacă întâmpini probleme în controlul poftei de mâncare, încearcă să încorporezi mai multe proteine în dieta ta.

3. Nu faci suficentă mișcare

Prin antrenarea mușchilor, construiești masa musculară și arzi grăsime în același timp.

Ca să-ți fie mai ușor să te antrenezi, vizitează sala de sport online Slimmium și consumă L-Carnitine Pure 1000 pentru rezultate mai rapide și mai eficiente!

4. Nu dormi suficient

Studiile arată că somnul prost este unul dintre principalii factori de risc pentru obezitate. Adulții și copiii care nu dorm suficient, își cresc riscul cu 55% și, respectiv, 89% de a deveni obezi.

Pentru un somn mai bun și mai multă grăsime arsă în timp ce dormi, încearcă NightBurn EXTREME!

5. Nu consumi suficientă apă

Studiile arată că consumul suficient de apă crește numărul de calorii arse cu 24-30% pe o perioadă de 1,5 ore. De asemenea, acesta ajută la reducerea poftei de mâncare și cantității pe care o consumi în timpul zilei.

Dacă întâlnești dificultăți în a bea multă apă, încearcă WaterOut EXTREME!

6. Suferi de stres

Cortizolul - hormonul stresului - afectează direct depozitarea grăsimilor. Un studiu realizat de University College London a arătat că persoanele cu un nivel ridicat de cortizol tind să fie mai obeze și să aibă indice IMC mai mari.

7. Bei prea multe calorii

Redu-ți drastic aportul caloric prin eliminarea băuturilor zaharoase.

Problema cu băuturile zaharoase, ca și în cazul tuturor alimentelor zaharoase, este că acestea stimulează secreția de cantități mai mari de dopamină, iar de acolo, se formează un cerc vicios. Cercetările au demonstrat că zahărul are un coeficient de dependență mai mare decât cocaina!

8. Metabolismul tău este prea lent

Cu cât metabolismul este mai rapid, cu atât arzi mai multe calorii și cu atât este mai ușor să slăbești. Un metabolism rapid îți poate oferi, de asemenea, mai multă energie și vitalitate.

Pentru accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor abdominale încearcă AdipoSlim EXTREME!

9. Ai atins un platou

Dacă ai lovit un platou, înseamnă că probabil trebuie să schimbi ceva. Sfaturile de mai sus te pot ajuta: redu nivelul de stres, antrenează-ți mușchii dacă nu o faci deja, mănâncă mai multe proteine, încearcă să-ți accelerezi metabolismul, renunță la băuturile zaharoase și dormi mai mult.

Dar orice ai face: nu renunța!

10. Poate că trebuie doar să ai mai multă răbdare

Călătoria tuturor spre pierderea în greutate este diferită. Pentru unii, va fi mai rapid, pentru alții, mai lent. Dar, cu obiceiurile potrivite, o dietă echilibrată, mișcare zilnică și produsele potrivite, vei slăbi cât se poate de eficient!

Pentru accelerarea procesului de slăbire, urmează programul complet de slăbire Slimmium!