Slăbire în timpul somnului și îngrijirea pielii cu colagenul marin

Cât de greu este să recunoaștem că trec anii peste metabolismul și peste forma noastră fizică, nu-i așa? Pe măsură ce înaintăm în vârstă, este mai greu să ne menținem greutatea sau să slăbim așa cum o făceam înainte și ne pierdem fermitatea pielii și a restului corpului. Metabolismul încetinește și brusc kilogramele se adună fără să ne dăm seama. În plus, organismul încetează să mai genereze anumite molecule și substanțe care ajută la menținerea tonusului și a elasticității pielii și a organelor noastre, cum ar fi colagenul.

image

Dar zarurile nu sunt încă aruncate. Putem ajunge la maturitate într-o formă splendidă, sporindu-ne activitatea fizică și având grijă de alimentația noastră. Chiar și așa, este necesar să luăm suplimente nutritive pentru a ajuta la recuperarea substanțelor pe care le pierdem, cum ar fi colagenul hidrolizat, pentru a compensa deficiențele organismului nostru și pentru a ne  ajuta corpul să-și mențină flexibilitatea și textura.

Este important să știi cum funcționează colagenul și ce tip de colagen trebuie să iei pentru a obține efectele dorite, deoarece nu toate compozițiile sau tipurile de colagen funcționează la fel. Citește mai departe pentru că îți vom explica beneficiile colagenului și cel mai bun mod de a-l lua pentru a-i observa efectele. Îți vom spune totul despre el!

Ce este colagenul și cum funcționează

Colagenul este o moleculă prezentă în corpul nostru, iar principala sa funcție este de a menține flexibilitatea, susținerea și rezistența diferitelor țesuturi și organe, inclusiv a pielii, articulațiilor, oaselor și cartilajelor.

Pe măsură ce îmbătrânim, capacitatea noastră metabolică scade odată cu producția de colagen, astfel încât ne pierdem din elasticitate și fermitate. Se estimează că, după vârsta de 20 de ani, pierdem 1% din colagen în fiecare an. Prin urmare, este esențial să luăm colagen sub formă de supliment alimentar pentru a ne menține sănătoși și vitali. Colagenul marin hidrolizat este cel mai eficient, deoarece este cel mai pur și cel mai bine absorbit de organismul nostru. Dacă ești în căutarea celui mai bun colagen, acesta este, de obicei, cel care oferă cele mai mari beneficii.

Cum să consumi colagenul pentru ca acesta să funcționeze

Factorul principal în cazul colagenului nu este atât originea, cât tehnica utilizată pentru a-i spori proprietățile și a-l face mai eficient. S-a dovedit că colagenul hidrolizat este cel mai eficient, deoarece trece printr-un proces de purificare mai mare, divizează proteinele prezente în el și facilitează extragerea aminoacizilor și a peptidelor care sunt cele care ne vor ajuta să avem mai multă fermitate și elasticitate.

Colagenul marin hidrolizat, care se găsește în principal în pește, este cel mai benefic. Este cel mai bun colagen pentru piele și alte organe ale corpului, menținându-le flexibile, rezistente și ferme pentru a combate mai bine trecerea timpului.

Slăbește și recuperează elasticitatea pielii

COLLAGEN Night Burner de la Slimmium este un produs foarte eficient pentru a combate pierderea de colagen în piele și, în plus, te ajută să slăbești în timp ce dormi! Este primul produs de acest gen de pe piață și, datorită formei sale revoluționare, este capabil să rezolve două probleme într-unul singur: lupta împotriva îmbătrânirii și stimularea metabolismului pentru a arde grăsimile în timp ce ne odihnim noaptea.

COLLAGEN Night Burner conține Naticol®, un colagen de tip I de înaltă calitate care este prezent în 90% din corpul nostru. Este un colagen marin hidrolizat, ceea ce înseamnă că conține peptide foarte bine absorbite, cu efecte de fermitate și anti-îmbătrânire dovedite clinic.

S-a dovedit că COLLAGEN Night Burnerreduce ridurile cu 16,5%* și ajută la restabilirea nivelului de colagen din piele, redând netezime și fermitate. Spre deosebire de alte suplimente cu colageni care au un gust de pește, acesta este foarte ușor de luat, deoarece vine sub formă de băutură cu aromă de căpșuni.

Colagenul hidrolizat de la Slimmium este, de asemenea, formulat cu Sunphenon® 90D, un extract exclusiv de ceai verde patentat care stimulează termogeneza, adică arderea grăsimilor pentru energie, ajutând organismul nostru să cheltuiască calorii chiar și în repaus. Este, de asemenea, decofeinizat, astfel încât nu produce niciun fel de insomnie sau tulburări de somn, deoarece nu conține cofeină. Este, de asemenea, 100% pur, ceea ce înseamnă că luați un ingredient foarte eficient și sigur.

Așa că începe să ai grijă de tine de la 20 de ani și vei observa efectele. Asigură-te că restabilești nivelurile de colagen pierdute de organismul tău și combați creșterea în greutate legată de vârstă cu suplimente nutritive de înaltă calitate bazate pe ingrediente naturale, cum ar fi colagenul marin hidrolizat și extractul de ceai verde din COLLAGEN Night Burner de la Slimmium. Nu vei regreta deloc.

Trecerea timpului nu poate fi împiedicată, dar îi poți întârzia efectele și vă poți face corpul și pielea să arate mai bine și mai sănătoase.

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele enumerate mai sus.

Te-ar putea interesa