Hibiscusul - o tendință fierbinte în lumea slăbirii

Uităm adesea că cele mai simple soluții sunt, de asemenea, cele mai eficiente. Hibiscus este o plantă cu flori roșii, care este cultivată în principal pentru nutriție și se folosește de 6 milenii. În ultimii ani, însă, a început să fie folosită pentru reducerea grăsimilor din sânge și organism în general. Pierderea a de 2,5 ori mai multă greutate vorbește de la sine!

image

Hibiscus crește eliminarea apei în exces...

Hibiscusul este adesea consumat sub formă de băutură răcoritoare în întreaga lume, iar studiile din ultimul deceniu au confirmat: extractul de hibiscus are un efect diuretic, ceea ce înseamnă că sporește eliminarea excesului de apă din corp. Astfel te ajută să obții un abdomen plat, deoarece reduce umflarea provocată de excesul de lichide în organism. În plus, reduce tensiunea arterială mărită.

Persoanele care au consumat extract de hibiscus au pierdut de 2,5 ori mai mult în greutate

Un studiu publicat Food & Function a descoperit că extractul de hibiscus ajută la slăbirefără schimbarea dietei. Persoanele care au consumat extract de hibiscus, au pierdut de 2,5 ori* mai multă greutate după 12 săptămâni** decât cei care au luat placebo.

Oamenii de știință atribuie acest efect în mare parte conținutului său ridicat de polifenoli, care împiedică formarea de grăsimi noi și promovează eliminarea grăsimilor din ficat.

WaterOut Extreme - noul tău aliat!

Datorită efectului său diuretic și de slăbire, hibiscusul este unul dintre ingredientele produsului nostru inovator: WaterOut EXTREME. În combinație cu extract de fructe de cactus, pătrunjel, sarsaparilla, ceai de Java, anghinare și frunze de viță de vie roșie, te va ajuta să elimini excesul de apă și să slăbești de 2,5 ori* mai repede.

*[Rezultatele pot varia. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.]

Detoxifierea organismului și arderea grăsimilor zi și noapte.

Dacă îți dorești rezultate cu adevărat rapide și o ardere a grăsimilor 24/24, pachetul STOP Grăsime este pentru tine. Pe lângă băutura diurectică WaterOut EXTREME, conține și băutura de ardere a grăsimilor FatBurn EXTREME și băutura NightBurn EXTREME care reduce poftele ce apar seara. În combinație, acestea te vor scăpa de balonare și te vor ajuta să dai jos primele kilograme deja în câteva zile.