HORMONUL SLĂBIRII - DA, CHIAR EXISTĂ!

Hormonii participă la numeroase funcții ale organismului. Știm cu toții că hormonii pot fi responsabili pentru menstruația dureroasă, probleme cu acneea, etc. Dar știai că există un hormon care poate lupta împotriva creșterii în greutate?

image

Putem slăbi dacă hormonii noștri nu sunt în echilibru?

Hormonii determină dacă alimentele pe care le consumăm sunt sau nu depozitate în organism sub formă de grăsime. Oamenii de știință au descoperit că promovarea producției și efectelor anumitor hormoni poate stimula arderea caloriilor în corpul nostru.

Adiponectina – hormonul slăbirii

Adiponectina este un hormon care se formează în țesutul brun adipos și este implicat în reglarea metabolismului lipidelor și carbohidraților. Se formează în țesut atunci când este foarte puțină grăsime în corp - motiv pentru care crește capacitatea mușchilor de a folosi carbohidrații pentru energie.

Și asta nu este tot - acest hormon accelerează topirea țesutului adipos, ajută la reducerea poftei de mâncare și scade riscul pentru diabetul de tip 2.

Producția de hormoni a organismului scade odată cu vârsta

Studiile au arătat că acest hormon este produs exclusiv în țesutul adipos brun și că producția hormonului scade odată cu înaintarea în vârstă. Nu este de mirare atunci că am putea întâmpina probleme cu creșterea în greutate pe măsură ce îmbătrânim!

Stimulează producția hormonului slăbirii

Capsulele AdipoSlim EXTREME sunt bogate în antocianine din suc de portocale și capsaicine din piper cayenne. Aceste ingrediente pot preveni în mod eficient descompunerea țesutului adipos brun și promovează producerea de adiponectină.

Studiile arată că stimularea activității țesutului adipos brun poate ajuta la dizolvarea a 500 de calorii suplimentare pe zi!

Capsulele AdipoSlim EXTREME pot ajuta la topirea grăsimii în zonele problematice, precum ar fi fesele și șoldurile. Cu ajutorul unei diete balansate și AdipoSlim EXTREME, grupul nostru de testare a reușit să:

  • topească până la 7,5 cm* în jurul taliei
  • pierdă până la 6 cm* din zona șoldurilor și a coapselor
  • pierdă până la 50%* din grăsimea din zona abdominală

Fii cea mai încrezătoare la plajă în acest an! Încearcă acum AdipoSlim EXTREME!

AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine