Cum să previi îngrășarea în timpul sărbătorilor

Sărbătorile de iarnă, cea mai frumasă perioadă din an. Sau nu? Din păcate, există un lucru specific pentru această perioadă magică: hrană nesănătoasă.

image

Deja simți că talia ți se îngroașă? Acum poți să rămâi în formă chiar dacă vei mâncă acea prăjitură care îți place. Bucură-te de sărbători fără a pune câteva kilograme în plus, nu trebuie decât să respecți aceste câteva reguli de aur.

1.  Fă mișcare

Între mesele delicioase, uitatul la TV și petrecerea momentelor frumoase cu familia și prietenii, este foarte ușor să intri ”hibernare”. Asigură-te că nu vei sta doar pe scaun sau canapea, întinde-te și fă o plimbare scurtă prin casă la fiecare 30- 60 minute. Acest lucru îți va îmbunătăți circulația și va menține metabolismul activ, în acest fel poți arde caloriile fără să faci mare lucru.

2. Mănâncă mai puțin și mai des

Pentru a evita mâncatul în exces, se recomandă consumarea mai multor mese mici de-alungul întregii zile. În acest mod vei reuși să menții nivelul de zahăr din sânge în limitele normale, fapt ce va influența alegerile alimentare, iar ca urmare vei reuși să slăbești mai rapid

3. Bea multă apă și redu consumul de alcool

Asigură-te că ești întotdeauna hidratată. Setea poate fi ușor confundată cu foamea, uneori avem senzația că ne e foame, dar de fapt corpul are nevoie de apă. Asigură-te că bei apă de-alungul întregii zile, mai ales înainte de mesele principale. Un pahar sau de două de apă înainte de masa de prânz va reduce considerabil numărul de calorii consumate. Evită de asemenea consumul excesiv de alcool.

4. Întotdeauna planifică

Dacă găzduiești tu masa festivă alege un meniu sănătos de la bun început. Dacă nu, încearcă să alegi felurile de mâncare care se potrivesc cu țelurile tale.

5. Blochează absorbția grăsimilor și caloriilor

Evident, nu vrem să renunți complet la tot ceea ce face acest sezon special. Bucură-te de bucatele preferate de Crăciun fără să te simți vinovat(ă) cu Fast Slim Duo.

  • Elimină 27%* din excesul de apă și toxine din organism
  • Reduce umflarea și balonarea
  • Blochează până la 28%* de grăsimi din mesele tale
  • Te ajută să pierzi de 2,5 ori* mai multă greutate
  • Reduce numărul caloriilor consumate

Un duo puternic pentru slăbire care elimină greutatea datorată excesului de apă și blochează absorbția grăsimilor!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]