Slăbește cu cafea!

Cafeaua este cea mai populară băutură din lume fiind consumată zilnic în aproximativ 2 miliarde de cești. Datorită proprietăților sale stimulatoare, despre cafea s-a scris mult. Un consum moderat de cafea are efecte benefice asupra sănătății, siluetei și stării de bine.

image

Printe proprietățile cafelei se numără și capacitatea de a suprima dorința de a mânca excesiv, cel puțin pe termen scurt.

Cu cât ești mai obosită cu atât este mai greu să slăbești deorece tot timpul vei fi prea obosită pentru a face sport. De aceea mulți antrenori personali recomandă consumul de cafeină înainte de antrenament.

Efectul stimulant al cafelei oferă un aport în plus de energie în timpul exercițiilor și ajută astfel la arderea mai multor calorii. 

Pentru pierderea kilogramelor în plus, Slimmium îți recomandă Slimmiccino, băutură cremoasă și delicioasă care te ajută să slăbești! 

Slimmiccino este cafeaua matinală de care ai nevoie! 

  • Reduce poftele și atacurile de foame
  • Previne formarea depozitelor de grăsimi noi
  • Obții un impuls de energie, care se menține constant
  • Fără zahăr sau arome artificiale, dar delicios și cremos!

Este indicat să încerci și un regim alimentar sănătos și să găsești timp pentru mișcare. Cu un stil de viață cât mai sănătos te vei bucura de rezultate incredibile într-un timp cât mai scurt.