O simplă schimbare în rutina mea de somn care m-a ajutat să trec de la mărimea L* la M* în 2* luni!

Preobrazba

Cu un an în urmă, am avut o zi la birou pe care nu o voi uita niciodată. Echipa mea de marketing s-a gândit că noii mei clienți s-ar apropia mai mult de firma mea de PR dacă ar putea vedea cine se află în spatele ei. Când mi-au arătat fotografiile destinate site-ului nostru, am fost îngrozită! 

Trebuia să aleg 3 fotografii, dar nu-mi plăcea cum arătam în niciuna! 

În ciuda eforturilor mele de a-mi ascunde brațele flasce și bustul, tot ceea ce am văzut a fost doar senzația de strâmt a sacoului și nici o formă a corpului meu. Simțeam că nu pot face conexiunea între femeia din fotografii și o femeie de afaceri de succes. 

Oare acest om cu aspect neglijent era cu adevărat aceeași persoană care a construit o companie de la zero? Ce fel de șef pot fi cu adevărat dacă nu pot avea grijă nici măcar de mine

Nu sunt genul irațional, dar în acel moment începusem să mă sufoc. Nu mai puteam suporta acele fotografii. Am amânat campania, iar acela a fost momentul în care am știut că ceva trebuie să se schimbe

Sunt Sofia, am 38 de ani și sunt deținătoarea unei mici afaceri. Aceasta este povestea despre cum am slăbit în 2* luni schimbând doar acest lucru! 

În timp ce îmi construiam propria afacere, două lucruri au rămas constante - multe nopți nedormite și multe cine târzii. Mă îngrășam rapid, dar eram prea preocupată de lucru pentru a face ceva în acest sens. 

După ce m-am văzut în acele fotografii, am început călătoria mea de slăbire, dar nicio dietă nu funcționa cu adevărat cu programul meu încărcat. Valoarea de pe cântar rămânea aceeași, în timp ce eu eram din ce în ce mai frustrată. 

Pe când eram gata să renunț, am aflat cum obiceiurile mele deficitare de somn ar putea să îmi împiedice procesul de slăbire. Nu știam deloc că, în timpul somnului, organismul se ocupă cu arderea rezervelor noastre de grăsime

Din fericire, am reușit să găsesc o soluție și să-mi optimizez arderea grăsimilor în timpul nopții! În cele din urmă am reușit să scap de grăsimea acumulată de-a lungul anilor. Și după ce am făcut o schimbare în rutina mea de somn, am început să scad în greutate, și am scăzut rapid! 

Kilogramele în plus mi-au afectat încrederea în mine și trebuia să mi-o redobândesc!

Delo za računalnikom

În ultimii cinci ani, mi-am pus sufletul în construirea propriei mele companii de PR. În ciuda realizărilor mele profesionale, a existat un aspect al vieții mele care mă chinuia continuu - greutatea mea

Nu m-am luptat întotdeauna cu aspectul fizic, dar, pe măsură ce am început să lucrez mai mult, rareori aveam timp pentru o masă corectă. Făceam alegeri nesănătoase, de la mâncatul fast-food în timpul pauzelor rapide de prânz până la chipsuri când ajungeam acasă. 

Grăsimea a început să se acumuleze și, destul de repede, a trebuit să cumpăr haine mai mari. A fost pentru prima dată în viața mea când a trebuit să cumpăr haine mărimea L. 

Am început să mă îndoiesc de mine în toate domeniile vieții. Mă comparam cu ceilalți, analizând capacitatea lor de a-și menține fără efort o siluetă suplă, în timp ce eu mă luptam cu propria mea reflexie în oglindă. Modul negativ de a vorbi despre mine însămi începuse să-mi afecteze munca! 

Simțeam că potențialii clienți și parteneri mă judecau din cauza greutății mele, presupunând că aceasta reflectă o lipsă de disciplină sau de capacitate. Era extenuant să mă simt astfel, pe lângă toți ceilalți factori de stres cu care trebuia să mă confrunt zilnic! 

Ce ține ascuns industria produselor de slăbire!

În ultimul an, am încercat totul. Dieta Keto, postul intermitent, pastile pentru slăbit, nenumărate planuri de exerciții fizice. De fiecare dată, speranțele mele se înălțau, doar pentru a fi spulberate de rezultatele dezamăgitoare

Am început să mă limitez. Am spus nu zahărului, nu carbohidraților. Din această cauză, abia dacă aveam energia necesară pentru lucru și nici măcar nu puteam să gândesc limpede când eram la ședințe. În plus, seară de seară, tot ce vedeam era mâncare și, din păcate, am început să mănânc prea mult. Acest lucru nu era deloc viabil pe termen lung! 

Programele de antrenament nu au fost diferite. Când în sfârșit reușeam să merg la sală, îmi împingeam corpul la limită cu antrenamente HIIT. Cu toate acestea, valorile de pe cântar abia se mișcau, iar reflexia din oglindă a rămas neschimbată. 

Cu fiecare încercare eșuată, stima mea de sine primea o nouă lovitură. Nu puteam continua așa prea mult timp. Aveam nevoie de ceva care să mă pună pe drumul cel bun, ceva care să mă motiveze să fac mai bine, să fiu mai bună. 

Mi-am vizitat sora și am început să mă plâng în fața ei fără speranță. O vedeam cu trupul ei perfect și nu înțelegeam cum de nu puteam ajunge acolo unde era ea. Era atât de frustrant!

Apoi, ea mi-a împărtășit ceva revelator! Am fost uimită că nu mă gândisem niciodată la asta! 

Am fost atât de fericită când mi-am dat seama că toate incertitudinile mele legate de greutate ar putea dispărea dacă aș optimiza arderea grăsimilor! 

Kozarec vode

Credeam că sora mea îmi va povesti despre o altă dietă insuportabilă sau despre cum a mers la sală în mod regulat. Dar, în timp ce îmi explica parcursul ei, m-am conectat cu adevărat la ea. M-am simțit ca acasă. 

Am văzut în sfârșit o licărire de speranță, deoarece și ea a reușit când a remediat acest singur lucru din viața ei. 

Ea a continuat să spună că noi toți luăm acest lucru ca fiind de la sine înțeles, și chiar nu ar trebui să o facem, deoarece este cel mai puternic stimulent de ardere a grăsimilor. Am fost pe muchie: "Ce este?" 

Somnul! 

Am fost captivată de această idee, deoarece ea a continuat să spună că, atunci când corpul se odihnește, își extrage energia din grăsimea stocată, arzând acea grăsime. Dar atunci când nu dormim 7-9 ore pe noapte în condiții optime, corpul se lipește de acea grăsime. Iată de ce este atât de greu să scapi de acele kilograme în plus. 

Ea a remarcat cât de important este să dormim suficient de mult și de calitate, astfel încât organismul să fie capabil să apeleze la rezervele de grăsime și să accelereze procesul de slăbire

Se pare că am neglijat cu adevărat cel mai important lucru în timpul celor mai stresanți ani din viața mea. Apoi a spus ceva și mai interesant...

Mi-a spus că își menține silueta perfectă prin maximizarea arderii grăsimilor în timpul nopții 

Trebuie să fiu sinceră: primul meu gând când am auzit despre asta a fost: "Voi dormi mai mult!". Părea destul de ușor, nu? 

Sora mea mi-a zâmbit. Mi-a explicat că organismul avea nevoie de un impuls mult mai puternic! OK, atunci cum a reușit să slăbească atât de mult în scurt timp? 

Atunci și-a dezvăluit în sfârșit secretul: "NightBurn XXL!" 

Ea a spus că acesta era cel mai bun produs pentru a maximiza cu adevărat potențialul de ardere a grăsimilor din organism în timpul orelor decisive din timpul nopții. Și tot ce a făcut a fost să amestece 1 plic de NightBurn XXL cu apă și să-l bea înainte de culcare. Acest arzător de grăsimi revoluționar nu numai că ajută la obținerea unui somn odihnitor, dar optimizează și arderea grăsimilor în timpul nopții. 

Entuziasmul sincer al surorii mele și propria ei transformare m-au convins să încerc! Părea exact ceea ce aveam nevoie. Am intrat pe internet și l-am comandat imediat

Am vrut să îl testez temeinic, așa că mi-am făcut provizii de cutii pentru 3 luni. Așa recomandă și producătorul! Nu mi-am făcut prea multe griji că nu va funcționa pentru mine, deoarece aveau o ofertă excelentă, plus că ofereau o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

Am fost atât de entuziasmată când am primit pachetul și am simțit un val de optimism. Am băut primul pliculeț NightBurn XXL în acea seară, după cină și am continuat să fac acest lucru fără să mă gândesc prea mult la dieta mea.

M-am văzut în sfârșit ca o femeie de succes și încrezătoare și doar datorită NightBurn XXL! 

Din momentul în care am început să folosesc NightBurn XXL, am observat o diferență în privința calității somnului meu. Am început să mă trezesc cu o senzație de prospețime și întinerire, gata să cuceresc ziua care mă aștepta. 

Pe măsură ce zilele s-au transformat în săptămâni, am observat schimbări subtile, dar vizibile, în corpul meu. NightBurn XXL mă ajuta să ard grăsimile nedorite, iar încrederea mea a început să crească din nou. 

În plus, nu mai aveam pofte de seară, ceea ce a fost o surpriză atât de plăcută pentru mine. Niciodată nu am crezut că voi putea să adorm fără desert. 

 

NightBurn XXL mi-a transformat cu adevărat aspectul! În 2* luni, am trecut de la mărimea L* la M*. Nu m-am imaginat niciodată înapoi în vechile mele haine! M-am simțit mult mai bine în general, iar colegii de la birou au observat imediat. 

Nu m-am simțit niciodată mai atrăgătoare și mai încrezătoare, așa că am decis să organizez o nouă ședință foto. Acest nou sentiment s-a văzut cu siguranță în noile fotografii, iar eu am intrat cu plăcere în rolul meu de imagine a companiei mele! 

Când văd pe cineva care, ca și mine, se luptă cu greutatea, îi recomand din toată inima să încerce NightBurn XXL. Este mai mult decât un arzător de grăsimi; este un "game-changer". Mi-aș fi dorit să-l fi descoperit mai devreme! 

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. 

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul