Mari a slăbit cu programul nostru de 30 de zile

Mari este hotelier și proprietar de bar, așa că timpul liber este foarte limitat și îi place să-l dedice fiicei sale.

În ciuda ritmului său de viață alert, a dorit să facă unele schimbări. A reușit să slăbească și să își îmbunătățească starea de bine cu ajutorul produselor Slimmium. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre experiența ei.

image

M-aș descrie ca fiind supraponderală

Ritmul de viață încărcat al lui Mari a însemnat că nu a fost întotdeauna cea mai bună în a se îngriji: "M-aș descrie ca fiind supraponderală. Deoarece am o afacere, nu am timp să petrec mult timp la sală.

Problemele au început după ce a moștenit afacerea în anul 2000. Înainte de aceasta, se descria ca fiind slabă, purtând cu ușurință haine mărimea 14. Bunăstarea ei generală a fost afectată și de creșterea în greutate: "Nu mă puteam apleca sau așeza în genunchi; mă dureau picioarele tot timpul.

Din fericire, Mari a descoperit Slimmium pe internet

A descoperit pentru prima dată produsele noastre pe rețelele de socializare: "Am citit multe recenzii, am văzut schimbările pe care oamenii au reușit să le obțină și am decis să încerc și eu. Am văzut că produsele sunt naturale, ceea ce mi-a dat încredere în ele."

Printre alte produse, Mari a încercat NightBurn XXL, AdipoBurn XXL și WaterOut XXL**, trei produse esențiale din pachetul ADIO Kilograme!, programului nostru de slăbire pentru 30 de zile. Ea spune că a observat primele schimbări "în decurs de o săptămână* de la testarea produselor. Încă le folosesc și sunt foarte mulțumită.

“Am slăbit 6* kilograme

După experiența ei cu unele dintre cele mai populare produse ale noastre, Mari poate descrie cu plăcere progresele pe care le-a observat de atunci: "Mi-am îmbunătățit sănătatea și starea de spirit și am mai puține pofte. Mi-am redus circumferința taliei, a abdomenului și a picioarelor și, mai presus de toate, nu mai rețin apă în exces.”

image

“Sunt foarte fericită! Am slăbit 6* kilograme de când am început să folosesc aceste produse minunate.

ȘTIAI CĂ…?

Poate că nu știi acest lucru, dar este mult mai dificil să elimini grăsimea dacă nu scapi mai întâi de toxine. De ce? Țesutul adipos este cel mai sigur loc pentru a stoca toxinele și pentru a le elimina din circulație. Pentru a scăpa de toxine, trebuie să le elimini împreună cu excesul de apă. De aceea, a scăpa de retenția de apă este primul pas pentru o pierdere în greutate de succes, pe termen lung, precum și pentru a obține rapid primele rezultate vizibile de slăbire.

Obține silueta de vis cu cel mai bine vândut pachet pentru 30 de zile!

Pachetul ADIO Kilograme! include cele mai populare produse de la Slimmium care ajută la detoxifiere, slăbire și îmbunătățirea stării generale în doar 3 pași simpli!

  • Pasul 1: Detoxifierea organismului cu WaterOut XXL.
  • Pasul 2: Slăbire cu NightBurn XXL și AdipoBurn XXL.
  • Pasul 3: Devino activă și stimulează progresul cu FatBurn XXL.

Comandă acum și primești 2 cadouri care te pot ajuta în călătoria ta de slăbire: o bandă elastică pentru exerciții GRATUITĂ și Slimmium Shaker!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt menite să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul