5 exerciții pentru modelarea abdomenului (fără abdomene!)

Dacă ți-ai dorit întotdeauna un abdomen plat și tonifiat, probabil că ai încercat să faci abdomene și flotări în cadrul antrenamentelor tale. Dar este posibil să nu fi văzut rezultatele dorite în ciuda faptului că ai făcut aceste exerciții anoste și, să fim sinceri, super plictisitoare și monotone

De ce?

Se pare că abdomenele și flotările nu sunt cele mai eficiente exerciții pentru modelarea abdomenului. Și de fapt există o modalitate mult mai bună de a arde grăsimea abdominală.

Citește mai departe pentru a afla cum să scapi eficient de grăsimea de pe burtă și să-ți modelezi abdomenul așa cum îți dorești.

Bored of crunches and sit-ups? Try these 5 ab exercises instead!

De ce abdomenele și flotările nu sunt suficiente

Deși abdomenele și flotările sunt considerate exerciții clasice, cel mai probabil te-ai săturat de ele până acum. În plus, acestea lucrează doar o parte a mușchilor de bază.

Totodată, exercițiile pentru abdomen pot solicita foarte mult spatele și pot provoca dureri lombare pe termen lung.

Dacă ai făcut aceste exerciții, fie că îți plac sau nu, și tot simți că nu obții rezultatele dorite, este timpul să schimbi abordarea.

Modelează-ți abdomenul cu aceste 5 exerciții specifice simple

Ești gata să-ți iei adio de la exercițiile abdominale plictisitoare? Avem cinci exerciții care nu numai că te vor ajuta să îți modelezi mai repede abdomenul, dar îți vor face și antrenamentele mai plăcute.

Să trecem direct la aceste exerciții abdominale ușoare potrivite pentru toată lumea și care angrenează toți mușchii abdominali. Nu uitați să începi în ritmul tău și să crești treptat intensitatea pe măsură ce te simți mai confortabil. Recomandăm să alegi 2-3 exerciții de 2-3 ori pe săptămână.

În plus, avem un sfat bonus despre cum să scapi de grăsimea abdominală cu arderea localizată a grăsimilor. Citește până la final pentru a descoperi secretul abdomenului visat!

1. Deadbug

Întinde-te pe spate, cu brațele ridicate în aer și picioarele în poziție orizontală. Asigură-te că partea inferioară a spatelui este sprijinită de podea pe toată durata exercițiului.

Întinde încet un picior și brațul opus, dar coboară cât de jos poți. Fă o pauză de câteva secunde și ridică-le din nou. Aceasta este o singură repetiție. Continuă să alternezi părțile până când termini toate repetările din set. Odihnește-te timp de 2-3 minute și repetă setul.

Începător: 2 seturi de 10 repetări

Mediu: 4 seturi de 10 repetări

Avansat: 4 seturi de 15 repetări

2. Ridicarea picioarelor

Întinde-te pe spate, cu mâinile de o parte și de alta a corpului și palmele în jos. Dacă ai nevoie de sprijin suplimentar, poți plasa mâinile sub partea inferioară a spatelui.

Angrenează-ți partea centrală și ridică picioarele, menținându-le drepte. Apoi, coboară-ți picioarele cât mai jos posibil. Aceasta este o singură repetiție. Când efectuezi mai multe seturi, odihnește-te 2-3 minute între ele.

Începător: 2 seturi de 10 repetări

Mediu: 4 seturi de 10 repetări

Avansat: 4 seturi de 15 repetări

3. Escaladări în mișcări lente

Pornește în poziție orizontală, cu palmele direct sub umeri și brațele drepte. Corpul trebuie să fie în linie dreaptă. Încordează abdomenul în timp ce ridici un picior de pe podea și adu genunchiul spre piept.

Ține timp de 5 secunde și revino la poziția inițială. Repetă cu piciorul opus. Aceasta este o singură repetiție. Când efectuezi mai multe seturi, odihnește-te 2-3 minute între ele.

Începător: 2 seturi de 10 repetări

Mediu: 4 seturi de 10-15 repetări

Avansat: 4 seturi de 20-30 repetări

4. Răsuciri rusești

Stai pe podea cu genunchii ridicați și îndoiți la 45 de grade. Picioarele ar trebui să se ridice deasupra podelei. Mâinile trebuie să fie împreunate deasupra pieptului.

Apleacă-te pe spate și răsucește-ți încet trunchiul într-o parte, menținând spatele drept și abdomenul încordat. Răsucește-te cât de mult poți și apoi întoarce-te în poziția inițială. Repetă pe partea opusă. Aceasta este o singură repetiție. Dacă faci mai multe seturi, odihnește-te 2-3 minute între ele.

Începător: 2 seturi de 10 repetări

Mediu: 4 seturi de 10 repetări

Avansat: 4 seturi de 15 repetări

5. Mișcări cu gantere de jos în sus

Acesta este un exercițiu stând în picioare cu o ganteră. Poți folosi orice greutate pe care o ai acasă și poți crește greutatea pe măsură ce progresezi.

Prinde ganterele cu ambele mâini. Coboară-ți corpul în poziție semi-ghemuit în timp ce răsucești trunchiul în partea dreaptă. Ține ganterele în exteriorul genunchiului, cu brațele întinse. Încordează abdomenul în timp ce rotești trunchiul spre stânga și ridică brațele întinse deasupra umărului stâng.

Fă o pauză și revino la poziția inițială. Repetă pe partea opusă. Aceasta este o repetiție. Când execuți mai multe serii, odihnește-te 2-3 minute între ele.

Începător: 2 seturi a câte 10 repetări

Mediu: 4 seturi de 10 repetări

Avansat: 4 seturi de 15 repetări

Arde grăsimea abdominală cu AdipoBurn XXL!

Aceste exerciții pentru abdomen sunt o modalitate excelentă de dezvoltare musculară și tonifiere a abdomenului. Dar nu sunt suficiente pentru a arde stratul de grăsime persistentă de pe burtă.

Pentru a pune cu adevărat în evidență rezultatele muncii tale asidue, trebuie stimulată arderea grăsimilor. AdipoBurn XXL este un arzător de grăsimi uimitor, conceput pentru a ținti grăsimea abdominală, ajutându-te să scoți la iveală acel abdomen plat pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Încearcă AdipoBurn XXL acum și vei putea să-ți afișezi cu încredere abdomenul plat și tonifiat!

Produse pentru tine

ARZĂTOR DE GRĂSIME ABDOMINALĂ
-67%
Preț special 139,00  RON Preț obișnuit 417,00  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMILOR
-67%
Preț special 239,00  RON Preț obișnuit 717,00  RON
Vezi produsul